Bjud på alla sorters choklad när du fyller år.

Det ska vara chokladtårta, chokladkakor och varm choklad som dryck. Allt ska vara av choklad även smörgåsen ska ha choklad som ingrediens som nedan.

Det är också därför sången säger ja må du leva i 100 år. Dvs man vill ha fler år på sig att leva. För vi vill gifta oss och skaffa barn samt även barnbarn om vi har tur. Det är inte alla människor som får uppleva och träffa sina barnbarn då vissa dör innan de får några barnbarn.

Vissa människor får inte ens barn utan blir barnlösa för att de inte kan få barn. Något vi alla kan få är en bra födelsedag och hur gör man då för att få en bra dag som möjligt med sina gäster. Jo du ska låtsa sova i din hängmatta när dina gäster anländer. Så att de tror att du har glömt födelsedagen helt och hållet. Eller om någon fyller år be personen sova i hängmattan och slappna av. När personen är som mest avslappnad så kliver gästerna in och börjar sjunga för personen som fyller år.

Eller att ni alla samlas och gungar hängmattan och när personen tittar upp för att se vem eller vilka det är som gungar mattan då ska ni verkligen ta i och sjunga sången. Alla som får en överraskning blir rörda till tårar så därför se till att överraska era nära och kära. Överraska även era grannar med en sådan fest om du har grannar du umgås med. Själv umgås jag inte med några grannar än men det hade varit roligt att överraska även en granne den dagen man lär känna varandra bättre.

Man får då snällt vänta på sommaren innan man hänger upp en hängmatta för att överraska sina gäster. När du väl har hängt upp den ska du då se till att det är varmt ute. Är det fortfarande kallt ja då får du ligga ute med en filt. Bor du dessutom mitt i centrala staden får du ha hörlurar på dig och lyssna på en lugn musik så du slipper oljud från buller och trafik.

Bästa sättet att koppla av är också att stänga av mobilen så slipper du folk som ringer i tid och otid för att be något av dig. Du behöver också vila påminna folk om detta.