Att driva ett spa är alltid mycket spännande tex så skulle man kunna ha en pool också så att ens kunder efter behandlingen kan ligga i poolen och bara koppla av. Man kan köra s.k floating i en pool vilket innebär att man då bara ligger ned och flyter. När man är avslappnad så kan man faktisk flyta enkelt i en pool. Väldigt bra knep om man ska helt kunna slappna av i en pool.

Sedan så finns ju massor av andra saker också man kan göra tex bada bastu för att få ut både svett och fett effektivt. Sedan gäller det att dricka så mycket vatten som möjligt. Tänk på hur gott det är med vatten när man är riktig törstig.

Du ska då ha en flaska i bastu och bara dricka på sedan så kommer du så klart att kissa mycket ju mer vatten du dricker. Du ska helst dricka kranvatten men det går även bra med kolsyrad vatten om du gillar det. Anledningen till att folk älskar kolsyrade drycker är för att kolsyra gör att man får en upplevelse av att vattnet är kallare. Bara av att skriva om vatten nu så blev jag rejält törstig.

Hos Poolgiganten så kan man se efter en pool som passar in.

Detta visste du inte om vatten

En vuxen människa dvs folk som är ca över 20 år gammal består av cirka 60 procent vatten, för nyfödda är siffran hela 80 procent. Du kan också se att bebisar har också en helt annan hy än vad vuxna har just för att de är gjorda av nästen bara vatten. Vatten är nämligen ett bra lösningsmedel, som kan användas av kroppen för att transportera salter, kolhydrater och proteiner till rätt ställe. Via kisset dvs när vi kissar utsöndrar vi slaggprodukter dvs olika gifter och reglerar saltbalansen i kroppen. Just för att vi genom urinen gör av oss med slaggprodukter så är det bra att dricka rejält mycket och kissa rejält mycket. Även genom svett så klart därför är det också bra att svettas genom långa promenader. När du badar i en pool kanske du inte svettas men du gör av med massor av energi.

Ju mer vatten du dricker desto mindre hunger känner du. Ibland kanske vi rent av är törstiga bara och inte hungriga. När du känner hunger prova drick vatten så får du svar på om du var törstig eller om du faktiskt var hungrig.

När man är hungrig kan man också bli sötsugen därför är det bättre att äta mat än att trösta sig med onödiga saker som kakor, glass och godis.