Framia, en tavelrams leverantör med exceptionellt bra produkter, de erbjduer massor av tavelramar, fotoramar, posterhängare.

Företaget har en nätbutik där kunderna kan köpa deras produkter, men urvalet selektivt begränsat. Det finns särskilt utvalda ram stilar tillgängliga och färgerna är främst neutrala nyanser som svart, vitt och cream, men även guld, silver.


Men de erbjuder de flesta färgerna i matt färg med, och passepartout för att tillföra ännu mera till tavlorna.

De erbjuder hög kvalitet till ett rimligt pris och letar alltid efter nya, innovativa sätt att förbättra sina produkter och tjänster. Om du är intresserade av att köpa ramar så borde du se över Framias utbud.

De var till exempel det första företaget som erbjöd en ram med 3D-utskrift.

Företaget har ett mycket gott rykte i branschen och är känt för sin utmärkta kundservice.