Lite info från Maria Åkerberg

Mer honung åt folket!???? Bin är livsviktiga. Utan bin i naturen har vi ingen pollinering. Utan pollinering har vi ingen växtlighet. Utan växtlighet har vi ingen mat. Ja, du hör hur det hänger ihop…! Idag kämpar våra bin mot allt från giftiga insektsmedel till alldeles för kalla vårar utan nektar.
Vi är så stolta över att ha bivax i våra produkter! Både för att det är en superingrediens i naturlig hudvård, men främst för att det är byggmaterialet i binas vaxkakor.

Vi älskar vårt svenskodlade vita (Cera Alba) och gula (Cera Flava) Bivax för dess mjukgörande, lugnande och skyddande egenskaper. Bivax går inte in i huden utan lägger sig som en naturligt skyddande hinna mot kyla och vind. En idealisk egenskap för dig med känslig, narig eller torr hud. Och en livsviktig del av vårt bibestånd.

Stöd våra biodlare du också ???? För både hudens och naturens skull!

Vackra ord från

MARIA ÅKERBERG

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture

Bin. Bild från MARIA ÅKERBERG

bild från MARIA ÅKERBERG