Okategoriserade

Kaffekedjan Nero lanserar återanvändbara kaffemuggar

Köpa kaffe online är vanligare än vad folk tror nuförtiden. Du kan även köpa te online och ekologiska kryddor och ekologiska godisar. Sist men inte minst har Wendelinskaffe.se även sockerfri godis som är tillverkad i Sverige.

Pressbyrån och 7-Eleven har gett rabatt till kunder med egna muggar. I Storbritannien har kaffekedjan Costa Coffee förbundit sig att återvinna en halv miljard kaffemuggar.

köpa kaffe online
En barista rekommenderar alltid finaste kvalité av kaffe även om du ska köpa kaffe online på nätet.

Nu kommer nästa hållbarhetsinitiativ i kaffemuggsbranschen. Caffè Nero lanserar en ny återanvändbar kaffemugg för sina svenska gäster. När man säger svenska gäster låter det också som om detta varumärke finns utomlands också. Då behöver man även bjuda dem på en god kopp svensk kaffe. För kaffe är nyttigt och har mycket antioxidanter i sig. Detta har även grönt te som ni kan läsa mer om längre ned i detta inlägg som endast handlar om kaffe och te. Samt så handlar det även om ekologisk godis och ekologiska kryddor som finns att beställa hos Wendelinskaffe.se

Dricker du ofta kaffe och köper kaffe på något café i stort sett varje dag kan det vara bra att ta med sig sin egen kaffemugg eller termos för att bevara ditt kaffe i. Du kan också köpa kaffe online hos Wendelins eller varför inte köpa smaksatt kaffe online utan socker och sötningsmedel. Wendelinskaffe har inte bara kaffe i olika smaker utan har även vanlig mörkrost kaffe, kryddor, ekologisk godis och ekologisk te som du kan köpa online.

Kaffe och te termos för miljön skull

Då behöver du inte oroa dig för miljön om du köper alla dessa livsmedel online. För du använder så samma kaffekopp eller tekopp hemma. Ska du i stället beställa kaffe hos någon barista i stan så kan det vara bra att ta med sig en egen behållare eller köpa av Baristan som du kan återanvända hela tiden och spara på miljön.

Caffè Nero passar samtidigt på att marknadsföra kedjans app. Förutom dubbla belöningspoäng ingår som en del av lanseringen av de återanvändabara kaffemuggarna även en gratis kaffe när man använder appen under julen. Visst är det gott med gratis kaffe eller gratis te? Bästa som finns måste ju vara gratis ekologisk godis men sånt finns inte ännu i varje fall. Du kan beställa ekologisk godis hos Wendelinskaffe och bjuda dina vänner på dem gratis då blir de ju gratis fast för dina vänner och inte för din del.

De vill uppmuntra våra gäster att använda återanvändbara kaffemuggar. Därför ger detta café dubbla lojalitetspoäng när folk använder muggen. Detta innebär att de bjuder på var femte kaffe du beställer, samtidigt som man får en gratiskaffe när man laddar ner appen, säger Emma McCosker, Sverigechef på Caffè Nero.

Appen kan användas på samtliga Caffè Neros nio kaféer i Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Jönköping, Uppsala och Helsingborg. Wow Uppsala också vilket passar oss bra som faktiskt bor i Uppsala. Nu ska vi se vad vi kan göra åt denna sak med gratis kaffe och miljön i Uppsala. Är du även intresserad av vin kan du läsa detta inlägg.

Grönt te stoppar diabetes

Både grönt te och kaffe anses sedan tidigare minska risken för att utveckla diabetes. Nu visar ny forskning att grönt te även kan hindra diabetes som redan brutit ut. Detta är vi superglada för att inget är försent så länge man dricker te och kan beställa och köpa te online. Studien är gjord på möss där man funnit att en antiooxidant, EGCC, verkar göra vävnaden mer känslig mot insulin. Dessutom skyddar EGCC mot nedbrytningen av de insulinproducernde cellerna i bukspottskörteln, vilket sker hos diabetiker.

Här öppnar Kalf & Hansen – siktar mot att bli en kedja

Far och son-duon öppnar tredje restaurangen i Stockholm i slutet av september.

Rune och Fabian Kalf-Hansen öppnar tredje restaurangen i Stockholm.
Rune och Fabian Kalf-Hansen öppnar nytt på Rörstrandsgatan 3 i Vasastan i Stockholm 26 september. I lokalen huserade tidigare Espresso House som också är en kaffekedja.

Restaurangen blir den tredje för duon i Stockholm efter starten vid Mariatorget på Södermalm 2014.

Konceptet bygger på att erbjuda gästerna 100 procent ekologisk, nordisk snabbmat med en fast kategorimeny byggd på närproducerade råvaror. Rätterna ska man då variera utefter råvaror och säsong och köttbullar, fiskfrikadeller och veganska frikadeller utgör proteinet och grönsakerna spelar alltid huvudroll.

Tredje restaurangen

— Vi ser oerhört mycket fram emot att öppna en ny Kalf & Hansen-restaurang på Rörstrandsgatan. Öppningen av vår tredje restaurang är ett stort steg mot att bli den kedja vi drömmer om. Vi vill erbjuda 100 procent ekologisk mat åt alla, säger Rune Kalf-Hansen i en kommentar. Allt som är ekologisk är bra och till detta kan man beställa ekologisk kaffe online eller ekologisk te online när man vill utöka sin verksamhet.

På Restauranggalan 2017 utnämndes Kalf & Hansen till ”Årets mest hållbara krog” . Konceptet kommer då tilldela även “Årets framtidslöfte” på Restauranggalan 2015. Vore även kul om någon e handel kunde kora någon till bästa stället att köpa kaffe online som är kunglig kaffe dessutom. Detta är fina bra ord och är lika viktiga som antioxidanterna i kaffe och te på samtliga restaurangerna. Finns inget bättre sätt att varva ned på som när man ska köpa kaffe online.

White Guide inom livsmedel

Även White Guide har belönat duon 2018 för att vara ”100 procent cirkulär”. Så har du fått pris av White Guide så är det perfekt. Till detta måste man bjuda sina gäster på en god kopp kaffe eller en god kopp te för att gästerna ska känna sig välkomna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *