Nu har jag läst igenom en helt underbar barnbok med mycket fantasi.

SUPER-CHARLIE & RYMDVALPEN.

Den var så härlig att läsa. Lättläst och lätt att förstå. När jag läste boken blev  flickan som förtrollad, hon var ivrig och ville veta vad som hände på nästa sida. Hennes nyfikenhet smittade av sig även på mig. Jag läste boken först själv och sedan hade jag en mysig stund med en väninnas flicka på 5 år. Nu vill jag även köpa dom andra böckerna i serien. För att även jag ska få läsa vad som händer med SUPER-CHARLIE och hans härliga familj.
Det är en lättläst bok för mindre barn ca 3-6 år.
Det är en bok från en fristående serie av SUPER-CHARLIE som Camilla Läckberg skrivit och Therese Vildefall har gjort dom härliga levande bilderna. Camilla Läckberg skriver så att man MÅSTE läsa ut hela boken innan man kan sluta. Det är ett riktigt Bra betyg.

Super-Charlie är en söt liten kille som har flera superkrafter. Han bor med sin fina familj  som består av en mamma,  en pappa, storebror, storasyster och en lillasyster.

Just den här boken handlar om när familjen tror att mormor ger bort en hundvalp till familjen, då blir inte föräldrarna alltför glada .Man brukar vilja att de ska fråga oss som är föräldrarna först. Mormodern som släppte in hundvalpen ihuset hade ingen aning vems hundvalpen var eller var den kom ifrån, valpen smet bara in samtidigt som hon kom. Eftersom ingen visste vem som ägde valpen.  Då tar  SUPER-CHARLIE med familj  hand om den lilla  söta hundvalpen. Som inte är en helt vanlig söt liten hundvalp, i alla fall inte hela tiden. Man får vara med och se vad som händer och boken heter Rymdvalpen så vi som är vuxna förstår vad som är på gång i boken men jag märkte att det gjorde inte den lilla söta flickan jag läste för. Hon älskade boken, så hon kommer få den här boken i julklapp. Säg inget till henne 🙂

Ett varmt tips till alla som har småbarn att köpa i julklapp, Både för dig som ska läsa den och för dom små som ska få lyssna. Jag har ju syskonbarn som ska få några av SUPER-CHARLIE böckerna.

 

SUPER-CHARLIE & RYMDVALPEN här kan du även läsa mer om boken och inhandla den.