En bra idé till att marknadsföra sitt företag.

Jag har hittat en otroligt rolig sida att använda mig av till olika sorters marknadsföring och mängder av roliga presenter till vänner och familj.

Det senaste på Fyndiq är att man kan designa sitt eget mobilskal, så otroligt roligt! Jag tänkte såklart först på att göra ett till mig själv. Med bilder på familjen, någon härlig semester eller något annat bra minne. Det ska jag såklart göra!

Då kom jag på den brilljanta idén att använda mig av till att marknadsföra mitt eget företag. Jag tänkte beställa lite olika typer av skal, de som är de vanligaste. Jag designar dem så som jag vill ha till mitt företag. Med företagsloggan, givetvis choklad och kanske en bild på mig själv eller ett behandlingsrum.

Dessa skal ska jag ha som gåvor till mina stamkunder, till de som kanske väljer att handla extra mycket varor en gång eller bara som gåva till de jag tycker om. Förstår ni vilken bra marknadsföring om fler och fler av uppsalas innvånare går runt med ett skal från choklasspa!

Det jag hoppas på då är att deras vänner ska se skalet och fråga varifrån det är. På så sätt sprida ordet om mitt mysig spa!

Förhoppningsvisk kommer då vännen som frågade om skalet att tänka på mig nästa gång hon ska boka en spabehandling eller till exempel en ansiktsbehandling. Eller att hon kommer ihåg mig när hon ska ge bort en present och bestämmer sig för att köpa ett presentkort hos mig.

Det är så mycket av marknadsföringen går till. Vi planterar ett frö som blir en blomma som sedan blir flera frön och flera blommor.

Så gå in du också och gör ditt egna skal, antingen till dig själv eller till ditt företag. Du kommer att ha så kul!