Är det verkligen någon skillnad på cerat och cerat?????
Ja, och den väger dessutom ganska tungt. Nästan tre kilo faktiskt. Under din livstid kommer du nämligen att slicka i dig ungefär så mycket av det du smörjer dina läppar med!

Mineralolja är ofta en huvudingrediens. Den här typen av olja lagras i kroppen och kan påverka din hälsa negativt. Oljan lägger sig ovanpå läpparna som ett fett, skyddande lager mot väder och vind, men den täpper samtidigt till hudens porer vilket bokstavligen hindrar dina läppar från att andas. Näringsrika ämnen kan inte längre ta sig ner i huden och den naturliga återfettningen stoppas. När läpparna inte återfuktas på egen hand får du lättare narig, irriterad hud och vips har du blivit beroende av ditt läppbalsam!

MARIA ÅKERBERG

Väljer du istället ett cerat gjort på vegetabiliska oljor ger du dina läppar en chans att återhämta sig själva på djupet och bli mjuka inifrån och ut. Alla MARIA ÅKERBERG cerat, läppstift och läppglans är ekologiska och består av helt naturliga, växtbaserade oljor och bivax. De vårdande, näringsrika och fuktgivande ingredienserna bevarar läpparnas naturliga fukthalt och håller dem mjuka och smidiga. Dessutom hjälper de till att minska fina linjer runt munnen.

Ett hett tips!???? Det kan ta ett tag för dina läppar att återhämta sig om du har använt mineraloljebaserade läpp-produkter länge. Massera bort överflödiga, torra hudflagor på läpparna med vår AHA & Jojoba Peeling och lägg sedan på vår Lip Care Vanilla.

Läs mer om vårt populära, naturligt vårdande Lip Care Vanilla här:
https://mariaakerberg.com/sv_SE/dn_shop/variant/2060-00007-lip-care-7-ml-vanilla-2178

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture