ChokladSPA erbjudande

???????????????????? Å????????????????????????????

Beautiful Duo innehÄller Hair & Body Shampoo Beautiful och Body Lotion Beautiful som rengör och mjukgör hÄr och hud.

Produkter som ingÄr:
Hair & Body Shampoo Beautiful 500 ml
Body Lotion Beautiful 500 ml

Hair & Body Shampoo Beautiful Àr milt, vÄrdande schampo och frÀsch duschgel i ett. Produkten piggar upp torrt, matt och livlöst hÄr och ger en underbar doft av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma. Hair & Body Shampoo kan anvÀndas dagligen för att tvÀtta hÄr och kropp. Det fungerar Àven som ansiktsrengöring för normal hud och som raklödder. De milda, rengörande ingredienserna kommer frÄn kokos och majs och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. DÀrför torkar produkten inte ut hud och hÄr, till skillnad frÄn vanlig tvÄl.

Body Lotion Beautiful Àr en uppmjukande, Äterfuktande och vÀlgörande lotion med en mild och frÀsch doft. Motverkar torr hud. Kombinationen av vÀxtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA) hjÀlper huden att hÄlla en bra fukt- och fettbalans. Vi anvÀnder Mjölksyra frÄn sockerbetor och Sheasmör frÄn vildvÀxande sheatrÀd. Eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma gör din hud mjuk och vÀldoftande. Citronolja stÀrker blodkÀrlen. Bergamottolja lindrar eksem och psoriasis. Apelsinolja Àr uppfriskande och renande. Kardemumma Àr stimulerande och upplyftande.

499 SEK (VĂ€rde 618 SEK)

????Ă€???????????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????? ????Ă„ ????????????????????????????????????????
Ö????????????????Ă€???????????????????????????????? 12 ????
????????????????????????????
0707-81 33 53