MARIA ÅKERBERG

Visste du att fler än 125 miljoner människor lever med psoriasis i världen? Detta uppmärksammades igår genom Internationella Psoriasisdagen! Lider du av problem och letar efter produkter som kan lindra dina besvär? Läs mer nedan: ​ ​

Till ansiktet: Använd hudvård efter din hudtyp. Ta för vana att använda en peeling 1-2 gånger i veckan, exempelvis AHA & Jojoba Peeling och följ upp med Face Mask Moist för att ge näring. Håll sedan huden mjuk och återfuktad med en ansiktsolja anpassad efter hudtyp samt passande creme. Vår ögoncreme, Eye Cream, lämpar sig väl på hela området kring ögat, även på ögonlock där psoriasis kan uppstå.

För kroppen: Skrubba kroppen 1-2 gånger i veckan, speciellt på utsatta områden. Salt Scrub Energy kan vara ett bra alternativ då saltet verkar desinficerande samtidigt som de olika oljorna återfuktar. Efter rengöring av kroppen, smörj med en kroppsolja som till exempel Royal Body Oil och ge fukt med Body Lotion. På så vis håller sig huden elastisk och mer motståndskraftig vid skov.

Vid fuktig psoriasis: I perioder kan utsatta områden kännas fuktiga och uppluckrade. Då ska endast Aloe Vera Barbadensis användas. Undvik oljor och cremer då dessa kan luckra upp huden mer och förvärra tillståndet.

I hårbotten: Använd Scalp Scrub Intensive 1-2 gånger i veckan och sedan våra milda Hair & Body Shampoo. Scalp Scrub Intensive innehåller AHA-syra av sockerbetor som tar bort döda hudceller i hårbotten och löser upp beläggningar. Vid skov ska du se till att hålla huden extra mjuk genom att göra en inpackning över natten. Använd då Body Balm White Chocolate i hårbotten och tvätta ur dagen efter. Tillsätt sedan Scalp Treatment Rosemary i handdukstorrt hår och låt sitta i till nästa hårtvätt. ​ ​​

Välkommen till ChokladSPA

Österängsgatan 12 a

Uppsala

Carola Gehrke 0707-81 33 53

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture