Wash & Glow är det perfekta duschpaketet!
Erbjudandet innehåller ett kombinerat

MARIA ÅKERBERG

schampo och duschtvål samt en kroppsolja som kan användas både i duschen och i badkaret.

Hair & Body Shampoo Beautiful är ett milt, vårdande schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten piggar upp torrt, matt och livlöst hår och ger en underbar doft av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma. De milda, rengörande ingredienserna kommer från kokos och majs och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel.

Shower & Bath Oil är en välgörande olja med Eukalyptus. Den kan användas som badolja eller i duschen för att mjukgöra huden. Shower & Bath Oil innehåller Lecitin från sojabönoljan som ger huden extra motståndskraft genom att fästa på huden och samtidigt tillföra fukt och fett. Den innehåller också Eukalyptusolja som doftar friskt och är antiseptisk.

Erbjudandet gäller till och med 31 oktober.
Pris: 299 SEK (Värde 378 SEK)

Hitta till din närmaste återförsäljare!

ChokladSPA i Uppsala

Österängsgatan 12 A

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture