Ska barnen på maskerad på Halloween?
Med produkter från MARIA ÅKERBERG kan du enkelt förvandla ditt barns ansikte till ett rådjur. Ett extra plus är att du själv får användning av produkterna i din dagliga sminkning, kanske har du dem redan hemma? Dessutom är våra produkter inte skadliga för varken dig, ditt barn eller vår natur!

Smink från MARIA ÅKERBERG m

Skapa rådjursmakeupen med en bas av Compact Cover. Applicera Blush Caramel på kinderna och i pannan och markera kindbenen med Highlighter Silver Dream. Måla sedan dit prickar med Eyeliner White. Söta nosen gör du enkelt med Eyeliner Black och Eyeshadow Warm Brown.

Det är endast fantasin som sätter gränser! ​ ​​

Här finner du lite mer tips på halloween makeup:
https://mariaakerberg.com/sv_SE/blog/blogg-11/post/halloween-makeup-269

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture