Royal Facial Oil är MARIA ÅKERBERG lyxigaste ansiktsolja som tillför vitaminer och fettsyror till huden.

Vitaminerna stärker och skyddar mot fria radikaler och fettsyror mjukgör och skyddar huden från att bli torr. Olika effekter skapas beroende på vilken eterisk olja som ingår i ansiktsoljan; de används för att lugna, skydda eller återuppbygga huden.

För bäst effekt, använd Royal Facial Oil tillsammans med en av MARIA ÅKERBERG  dagcremer. Cremen håller huden mjuk, smidig och återfuktad. Tillsammans tillför de både fukt och fett – den bästa kombinationen för att långsiktigt hålla huden slät.

Du hittar MARIA ÅKERBERG  oljor och dagcremer hos ChokladSPA i Uppsala

VÄLKOMMEN IN

Carola Gehrke

0707-81 33 53

Österängsgatan 12 A

#mariaakerberg #mariaåkerberg #organicskincare #deepskinorganics #sweden #frillesås #skincareforfuture