MARIA ÅKERBERG Kryddtimjan

Kryddtimjan (Thymus Vulgaris) är en växt som är en del av ett släkte med ca 350 olika arter. MARIA ÅKERBERG kopplar den mest till matlagning men det är också från denna kransblommiga växt vi utvinner oljan som finns i våra produkter. Timjan har använts som medicinalväxt sedan urminnes tider, den dyker upp redan ca år 3 000 f.Kr, då på en sumerisk kilskriftstavla.

MARIA ÅKERBERG använder denna olja som ett naturligt alternativ till kemiska konserveringsmedel, på grund av dess bakteriehämmande och bakteriedödande egenskaper. Den har en positiv inverkan på huden genom att hålla bakteriefloran under kontroll.

Köp MARIA ÅKERBERG produkter hos mig på ChokladSPA i Uppsala

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture