MARIA ÅKERBERG

Du vet väl om att MARIA ÅKERBERG produkter är naturligt självkonserverande? När plantor växer bygger de upp ett unikt skydd under sin livscykel, ett självkonserverande system.

Calming gel MARIA ÅKERBERG

Känner ni igen begreppet? Alldeles rätt, vi har lånat det från naturen. Fördelen med att använda vegetabiliska ingredienser är att allt sedan växten bara var ett lite frö har den byggt upp ett eget skydd.

Serum C
från
MARIA ÅKERBERG

När växter får leva utan bekämpningsmedel blir de starkare. Det är därför MARIA ÅKERBERG endast använder sig av ekologiska ingredienser. MARIA ÅKERBERG behöver därmed inte tillsätta syntetiska konserveringsmedel i deras  produkter, utan MARIA ÅKERBERG fortsätter bara det arbete som växterna påbörjat.MARIA ÅKERBERG bygger upp ett självkonserverande system i produkterna, ett för varje produkt. Ofta använder  de Rosmarin eftersom det är en växt med mycket antioxidanter i. Men varje produkt är unik och har sitt eget självkonserverande system, precis som varje enskild växt i naturen.

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture