Du glömmer väl inte att återvinna dina MARIA ÅKERBERG förpackningar idag på återvinningens dag? Och alla andra dagar också för den delen ????

För varje produkt MARIA ÅKERBERG tillverkar betalar dom en kostnad för återvinning som bland annat går till återvinningscentralen närmast de i Frillesås. När du använt MARIA ÅKERBERG produkter och står där med tomma förpackningar ska du gå till en återvinningscentral och lägga förpackningarna i plaståtervinningen.

För att minimera våra koldioxidutsläpp har MARIA ÅKERBERG utvecklat giftfria plastflaskor och tuber som består av 100% växtbaserat material, tillverkat av sockerrör. MARIA ÅKERBERG bioplast är helt biologiskt baserad och binder fyra gånger mer koldioxid än traditionell plast. När deras förpackningar förbränns frigörs vatten och koldioxid, som alltså sedan tas upp av sockerrören. Eftersom själva tillverkningsprocessen av bioplasten också förbrukar koldioxid blir den totala processen inte bara koldioxidneutral; den rentav förbrukar mer koldioxid än den genererar.

​MARIA ÅKERBERG strävar också alltid efter att hitta leverantörer nära dom för att minska koldioxidbelastningen. Deras förpackningar av bioplast från sockerrör tillverkas i Ullared och Hjo som ligger ett par mil från deras fabrik i Frillesås.

#chokladspa #carolagehrke #uppsala #osterangsgatan #mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare  #sweden #skincareforfuture