Finnar och orenheter? Unna dig en renande hemmabehandling! At Home Treatment Clearing är en renande kur som lugnar och balanserar huden. Produkterna samverkar för att ge en ordentlig djuprengöring, vilket passar alla hudtyper. ​ ​

AHA & Jojoba Peeling är en dubbelverkande peeling med Mjölksyra av sockerbetor och korn utvunna ur Jojobaolja som varsamt avlägsnar döda hudceller, ger ökad lyster och rengör din hud på djupet. Peelingen kompletteras med Face Mask Clearing, en ansiktsmask som innehåller Kisel som renar huden och C-vitamin som förser huden med antioxidanter.

Kom och handla och få hela härliga MARIA ÅKERBERG katalog med alla produkterna.

MARIA ÅKERBERG katalog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ChokladSPA

ChokladSPA
Österängsgatan 12 A
Uppsala
0707-81 33 53

#chokladspa #carolagehrke #uppsala #mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture