Pigmentfläckar på huden efter för många år i solen utan tillräckligt solskydd????? Boosta den med C-vitamin som ljusar upp fläckarna!

Serum C Night Cream
MARIA ÅKERBERG

Vårt fuktgivande, anti-inflammatoriska Serum C innehåller unika koncentrat av Bitterapelsin från Pomeransträdet. C-vitamin är en fantastisk, kraftfull antioxidant som stimulerar nybildning av kollagen i huden, ett protein vi behöver för att hålla den elastisk och återfuktad. C-vitamin har även en effekt på hudens produktion av melanin, pigmentet som skapar den efterlängtade, bruna tonen. Det här är skälet till att det även kan ljusa upp fläckar som uppstår på huden när vi har solat för länge utan skydd och skapat ett överskott av melanindepåer i huden.

Använd Serum C under natten och lägg vår Night Cream ovanpå! Mjölksyran i cremen hjälper C-vitaminet att nå ännu djupare ner i huden. Du kan också punktbehandla pigmentfläckarna 1-2 gånger i veckan med vår AHA & Jojoba Peeling. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan av.
Finns att handla på

ChokladSPA

Östrrängsgatan 12 A

Uppsala

0707-813353

ChokladSPA

ChokladSPA
Österängsgatan 12 A
Uppsala
0707-81 33 53

#mariaakerberg #mariaåkerberg #deepskinorganics #organicskincare #frillesås #sweden #skincareforfuture

Gehrke Vapensköld