Godmorgon

Nu är midsommar slut för den här gången.

Det blev en annorlunda midsommar för oss.

Hur blev din?

Vad gjorde du?

Vi började dagen med att äta en god lunch. Sen åkte vi till mina föräldrar i Gamla Uppsala.

Jag brukar åka dit en gång /vecka och ge dom lite hemmagjord vegan mat. De är vegetarianer.  De har varit vegetarianer i snart 40 år. Det är lätt för mig att laga vegan mat nu eftersom jag äter en veganmat själv. Jag har konsulterat en näringsfysiolog som har givit mig ett kostprogram som jag ska följa i 6 månader. Jag har ätit den i 1 1/2 månad. I början var det jättejobbigt att planera köpa in alla nya ingredienser som jag aldrig hört förut. Näringsfysiologen recept är jättegoda.

Jag börjar varje morgon med ett glas citronvatten. Dricker sedan en supergod smoothie med ”allt ” i.

Idag har jag även bakat Bröd enligt hennes recept. Så himla gott.

Smoothie